Eenpansgerecht

eenpansgrechten met broccoli

Groentecurry

Verhit 1 el bruin mosterdzaad in een droge pan tot het begint te poffen.
Voeg 2 el olie en 2 gehakte uien toe.
Wanneer de uien glazig zijn 4 el milde kerriepasta toevoegen.
Voeg vervolgens 400 g tomaten uit blik , 1¼ dl yoghurt , 2½ dl kokosmelk en 2 wortels in schijfjes toe.
Laat dit zonder deksel 5 min. zacht koken.

Voeg 200 g bloemkool en 1 aubergine in schijven toe.
Laat ze 5 min zacht meekoken.
Voeg tenslotte 225 g sperziebonen , 150 g broccoli en 100 g gehalveerde champignons toe.

Laat het gerecht zonder deksel 10-12 min. koken.

Print dit recept

Boodschappenlijstje

  • 150 g broccoli
  • bruin mosterdzaad
  • 2 uien
  • milde kerriepasta
  • 400 g tomaten uit blik
  • 1¼ dl yoghurt
  • 2½ dl kokosmelk
  • 2 wortels
  • 200 g bloemkool
  • 1 aubergine
  • 225 g sperziebonen
  • 100 g champignons